Süti Biznisz BLOG
A blogon/videókban termékmegjelenéssel, leginkább a saját termékeim reklámjával, de egyes szakértők szolgáltatásaival is találkozhatsz.

Hogyan találj és tarts meg jó munkaerőt a cukrászdában vagy pékségben?
Tippek cukrász és pék munkaerő toborzáshoz, beillesztéshez és megtartáshoz – bevált módszerek a fluktuáció csökkentésére és csapatépítésre.

„Sok-sok gondolkodás után mégis az új biznisz mellett döntöttünk” – A Cake by Kate Tortaműhely története
Hogyan kezdj bele egy saját cukrász bizniszbe? Kata története következik.

Hogyan építs márkát? Interjú Robival az Ekubo cake design-tól!
Hogyan építs márkát? Interjú Robival az Ekubo cake design-tól!

7 ok, amiért nem keresel eleget a sütésből
Nem keresel eleget a sütésből? Vajon mi az oka? Íme 7 példa, ami segít abban, hogy többet keress a süti bizniszeddel!

Hogyan válassz nevet a cukrászdának, pékségnek?
Hogyan érdemes nevet választani a cukrász/pék vállalkozásodnak? Ne egy legyél a sok közül, hanem légy az egyetlen! Így:

Nem lehet csak úgy Mickey Mouse tortát sütni! – avagy jogdíjak vs. torták
Lehet-e Mickey Mouse tortát, avagy „márkás” tortát megrendelésre sütni? Számtalan megrendelést kaptál már, de vajon hogy is megy ez? Olvasd el!
Telefon
+3630 618 6321