Jól jönne pár biznisz tipp?
Kérd itt!
30 tipp, amivel azonnal javíthatsz a süti bizniszed teljesítményén! Iratkozz fel most!

Hogyan építs márkát? Interjú Robival az Ekubo cake design-tól!
Hogyan építs márkát? Interjú Robival az Ekubo cake design-tól!

7 ok, amiért nem keresel eleget a sütésből
Nem keresel eleget a sütésből? Vajon mi az oka? Íme 7 példa, ami segít abban, hogy többet keress a süti bizniszeddel!

Hogyan válassz nevet a cukrászdának, pékségnek?
Hogyan érdemes nevet választani a cukrász/pék vállalkozásodnak? Ne egy legyél a sok közül, hanem légy az egyetlen! Így:

Nem lehet csak úgy Mickey Mouse tortát sütni! – avagy jogdíjak vs. torták
Lehet-e Mickey Mouse tortát, avagy „márkás” tortát megrendelésre sütni? Számtalan megrendelést kaptál már, de vajon hogy is megy ez? Olvasd el!

Ha ezeket betartod, sikeresebb lesz a bizniszed!
Ezek a felismerések határozzák meg a süti bizniszed, és annak sikerét! Olvasd el most!

Cukrászda nyitás feltételei – ez segít az elindulásban!
Imádsz sütni, az tesz boldoggá ha alkotsz, ha örömöt szerzel a vendégeknek. Ehhez viszont meg kell teremteni a feltételeteket, lássuk mik azok:
Telefon
+3630 618 6321