fbpx

Nekik már tudtam segíteni, legyél Te a következő!

Én még csak éppen belekezdtem a műhelyem kialakításába, amikor elolvastam a könyvet. Mit ne mondjak, sokkolt, hogy mennyire nem vagyok képben… Egy csomó újdonsággal találkoztam, ami nekem eszembe sem jutott azelőtt. Szerencsére időben elolvastam, alig várom, hogy megnyissak és felhasználjam a tanultakat!

Kerekes Brigitta

A sütésből bevétel c. könyvről

Nagyon köszönöm ezt a szuper könyvet!! Imádtam olvasni!! Már működő vállalkozásunkban (cukrász kellékes) is sokat segített!!!
Jövőre szeretnénk megnyitni álmaink tortaműhelyét, ezért is rendeltem meg a könyvet!! ????
Mindenkinek tiszta szívből ajánlom!! Tele van fantasztikus tanácsokkal, ötletekkel!!

 

Cseh Diána

A Sütésből bevétel c. könyvről

Végig az én vállalkozásomról (leendő vállalkozásomról), logikusan felépített konzultáció volt, es valóban konzultáció volt, nem pedig egy előadást hallgattam végig. Minden eddig felmerült kérdésemre választ kaptam. És már most biztos vagyok benne, hogy egy következő konzultáció keretében szeretném majd feltenni az újabb kérdéseimet.

Tóth Bernadett, Porcukor - kézműves cukrászműhely

A 2 órás konzultációról

A napokban volt egy konzultációm Georginával. A beszélgetésre felkészülten érkezett (listája volt arról, hogy milyen észrevételei, javaslatai vannak számomra), ami azt jelenti, hogy érdekli, az amit csinál és tényleg utána nézett, hogy mivel kapcsolatban ad tanácsot.
Ami a szememben óriási érték, hogy Georgina nem fog bólogatni arra, ami nem jó ötlet, vagy nem jól megvalósult és kivitelezett ötlet. Udvariasan, konkrétan megmondja, ha valami nem jó. Azt is elmondja, hogyan kellene javítani. Nem csak a szolgáltató fejével gondolkodik, hanem vásárlói/fogyasztói fejjel is. Ez nagy előny, hisz lehet szerintünk valami jó, ha a vevő szerint nem az.
Van egy félig kész 2021-es tervem arra, hogy mit szeretnék elérni ebben az évben. Igaz, még nincs teljesen kidolgozva, csak fejben, de kaptam olyan hasznos ötleteket, amikkel még tökéletesíthető a vállalkozásom. Ezúton is köszönöm szépen a tanácsokat!
Számomra a leghitelesebb és legjobb partner, mivel mindig lehet rá számítani, őszinte, és segítőkész. Aki gyorsan és stabilan szeretne nagyot előrelépni marketingben, mindenképp konzultáljon Georginával.

Soós Zsuzsanna, Soós Consulting haccp-system

A 2 órás konzultációról

A férjemmel közösen viszünk egy kis desszert boltot, ahol viszonteladók vagyunk. Nagyon nehéz helyzetbe kerültünk, mint ahogyan sokan mások is a pandémia miatt. Úgy éreztük egyedül nem fogunk tudni a helyzethez alkalmazkodni, így segítséget kértünk, hogy világítsuk át az üzletet, hátha egy hozzáértő tud érdemben segíteni. Georgina 2 órás konzultációja mellett döntöttünk, amit már bánunk, hogy nem hamarabb vettünk igénybe! Rengeteg hasznos dolgot tudtunk meg a saját vállalkozásunkról, a lehetőségekről. A legjobban az tetszett, hogy olyan tanácsokat kaptunk, ami megvalósítható és nem lehetetlen véghez vinni. Kiemelném azt is, hogy a vállalkozásunkra szabva kaptunk segítséget, nem pedig egy általános tájékoztatáson vettünk részt. Nagyon hálásak vagyunk, azóta már látszik az eredménye is! Szeretettel ajánlom a konzultációt mindenkinek!

Pásztorné Kelemen Edina

A 2 órás konzultációról

Sokan szeretnek sütni és sokan szeretnének vállalkozni is, azonban ritka, hogy ez a két tudás együtt járjon. Pedig a világnak szüksége van finom süteményekre, azoknak pedig, akik sütnek, szükségük van arra, hogy megéljenek belőle. Georgina könyve hiánypótló mindenki számára, aki szeretne megélni a sütésből. Közérthetően, olvasmányosan és alaposan mondja el mindazt, amire csak szükség lehet az induláshoz.

Vida Ágnes, gazdagmami.hu

A Sütésből bevétel c. könyvről