Süti Biznisz BLOG
A blogon/videókban termékmegjelenéssel, leginkább a saját termékeim reklámjával, de egyes szakértők szolgáltatásaival is találkozhatsz.

Cukrászda nyitás feltételei – ez segít az elindulásban!
Imádsz sütni, az tesz boldoggá ha alkotsz, ha örömöt szerzel a vendégeknek. Ehhez viszont meg kell teremteni a feltételeteket, lássuk mik azok:

Az már csak hab a tortán, hogy nincs főnököm! – Könyvelőiroda helyett torták
„Megerősítettek benne, hogy igenis ez az én utam, cukrász lettem, és mostanra el tudtam indítani a saját cukrászműhelyemet. Az már csak hab a tortán, hogy nincs főnököm!”

A sufni cukrászat veszélyei, ezért ne süss feketén senkinek!
Itt nem arról fogsz olvasni, hogy lebukhatsz a hatóságoknál, ezt mindenki tudja! Ennél sokkal fontosabb okok szólnak ellene!

Ne csak süss, blogolj is az extra bevételért! – Beszélgetés Szilágyi Balázzsal
Miért éri meg neked is blogot vezetni?

HACCP tévhitek, a szakértő válaszol
Mi az a HACCP? Miért kell egy cukrász műhelybe? Mik a tévhitek? Soós Zsuzsanna segít eloszlatni a téves infókat a témában.

Besokallt a régi munkahelyén, elment kitanulni a cukrász szakmát
Közgazdászból lett cukrász Marcsi, és elkezdte megvalósítani az álmát. Olvasd el, mindezt hogyan tette!
Telefon
+3630 618 6321