fbpx

GYAKORI KÉRDÉSEK

Lehet külföldről rendelni?

Igen lehet!

Milyen fizetési lehetőségek vannak?

Bankkártyával lehet vásárolni nálunk. A gyors és biztonságos bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül zajlik, regisztálás nem szükséges hozzá.

Bővebben: A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.

Hol találom a fizetés lehetőséget?

A képernyő jobb oldalán van a regisztrálás nélküli, azonnali bankkártyás fizetés lehetősége:

 

 

fizetes MSZ

Barion direkt fizetes

Milyen nyelvűek a tanfolyamok?

Mindegyik tanfolyam magyar nyelvű.

Mit tegyek, ha ajándékba szánom valamelyik tanfolyamot?

Ha nem gond, hogy azonnal az ajándékozott kapja meg a tanfolyam hozzáférést és a számlát, akkor nyugodtan meg lehet adni az ő nevét és email címét. (A fizetés után azonnal megkapja emailben a részleteket és a hozzáférést.)

Ha meglepetés ajándék, akkor inkább add meg a saját email címed, és arra kapod meg a részleteket és a számlát. Ha ezt a megoldást választod, akkor a „vásárlói megjegyzés” rovatban tüntesd fel az ajándékozott nevét.

Ha szeretnél egy kinyomtatható kártyát a tanfolyamhoz/könyvhöz, kérlek írj emailt a rendelésed után és kiállítunk egyet! (hello@sutibiznisz.hu)

Visa kártyával is lehet fizetni?

Igen!

Kell-e az ebookokhoz valamilyen olvasó, vagy program?

Nem kell hozzá, az ebookok egyszerűen letölthető anyagok.

A könyvet fizikai formában szeretném megrendelni, van erre lehetőség?

A könyv csak ebook formában érhető el. Ha tanulni szeretnél belőle, ez ne tartson vissza a megvásárlásától. Nem attól függ a süti bizniszed sikere, hogy nyomtatott könyvből vagy ebookból olvasol, hanem attól, hogy mit valósítasz meg belőle! Hajrá, és sok sikert!

Miért nincs nyomtatva a könyv?

Sokat hallani manapság a környezetünk védelméről, és egyre nehezebb nem észrevenni, hogy igenis oda kell figyelnünk a Föld egészségére. Ezt sokan nem teszik meg vagy figyelmen kívül hagyják. A legtöbb vállalkozás inkább a bevételt és a halmozást választja, semhogy gazdaságosabban és kisebb ökológiai lábnyomot hagyva maga után olyan megoldásokat vezessen be, ami figyelembe veszi a környezetet és annak szennyezését.

Egy könyv a kiadása, nyomtatása során sok olyan lépésen megy keresztül, ami felesleges energiákat, káros anyagokat termel, amíg az eljut a vásárló kezébe. Tudom, hogy szívesebben olvasol könyvet, mint ebookot, hiszen a könyv a kultúránk része, én is szeretem a könyveket. De mégis azt gondolom, hogy teljesen felesleges több 1000 példányt újranyomni, hiszen ez egy szakmai könyv és nem a Háború és béke, nem egy kötelező olvasmány. Ha tanulni szeretnél, ha Te is szomjazol a tudásra, az információra, akkor biztos vagyok benne, hogy nem az fog visszatartani az ebook vásárlástól, hogy nincs fizikai könyv a polcon.

Ha pedig tényleg csak emiatt nem vásárolod meg, akkor valószínűleg nem is olyan fontos számodra mit tartalmaz, miben segíthet. Ebben az esetben ez a könyv nem Neked íródott, nincs vele dolgod.