Miért nem jó feketén, a fű alatt sütiket, tortákat készíteni eladásra? Nem, nem csak azért, mert fenyeget a lebukás veszélye, és lehet, hogy valaki leleplez a hatóságok előtt…
Ennél sokkal többről van szó! Olvasd végig, de legfőképp gondold végig!
- Ha fű alatt dolgozol, tudat alatt letöröd a szárnyaid, nem mersz kinyílni, megvalósítani.
- Nem mondhatod el bárkinek, hogy milyen csodákat készítesz, “meg kell húznod magad.”
- Nem hirdethetsz.
- Benned lehet a félelem, hogy mi van, ha kárt okozol
- Nem tud a “bizniszed” fejlődni. Mert nincs hova.
- Nem tudsz te sem fejlődni, a biznisz szempontjából.
- Nem tudsz jelentős bevételre szert tenni, mert nem tudod kimaxolni a saját piacod a korlátok miatt.
- Nem adhatod korrekt áron a terméked, mert elvárják, hogy olcsón dolgozz.
- Nehéz belőle kilépni, ha nem határozod el magad időben.
A legtöbben nem azért végzik ezt a tevékenységet, mert nem akarnak adót fizetni, hanem sok esetben nem látják/nem tudják merre induljanak, de attól még ez még nem legális, és nem indok. Emellett nem korrekt a vállalkozó kollégákkal szemben sem.
Kezdő lépésekről, lehetőségekről, ötletekről ebben az e-könyvben olvashatsz: www.sutesbolbevetel.hu