fbpx

2 órás konzultáció

89.990 Ft

Segítségre van szükséged az árazásban, a termékek fejlesztésében vagy a megfelelő stratégia kialakításában? Segítek!

Kategória:
Ha úgy érzed, hogy jobb lenne biztosra menni, kialakítani egy hozzád közel álló, profitorientált stratégiát, (ezt a legtöbb kezdő vállalkozás kihagyja, aztán hamar be is zárnak) akkor a konzultáció, amit most ajánlok, pont neked való!
Nézzük, mikor tudok neked segíteni:
  • Ha kezdő vagy
  • Ha bizonytalan vagy
  • Ha nem tudod mivel kezdj, és hogyan valósítsd meg
  • Ha már van bizniszed, de nem megy, vagy nem fejlődik
  • Ha nem vagy elégedett a sütis bizniszed teljesítményével
  • Ha szeretnéd kikérni egy külsős véleményét, hogy rávezessen a következő lépésekre
  • Ha szeretnél kitűnni a többi hasonló vállalkozás közül
  • Ha nincsen stratégiád, vagy nem működik jól
  • Ha szeretnéd, hogy a befektetett időd és pénzed hamar megtérüljön.
A konzultáció során megvizsgáljuk, hogy éppen hol tartasz, min kellene változtatni ahhoz, hogy sikeresebb legyen a sütis bizniszed. (Akár online vagy kinti üzleted, műhelyed van.)
A megrendelés után azonnal kapsz egy emailt, amiben találsz egy kisebb kérdőívet. Erre kérlek válaszolj, hogy fel tudjak készülni a konzultációra! A megrendelés után fel veszem Veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk! (A spam mappát is nézd meg, hátha ott landolt!)
Íme pár eddigi konzultációs ügyfelem visszajelzése:
"Nagyon köszönöm a lehetőséget, rettenetesen hasznosak éreztem! Konkrét volt, nem általánosságban beszéltél, hanem végig az én vállalkozásomról (leendő vállalkozásomról), logikusan felépített konzultáció volt, es valóban konzultáció volt, nem pedig egy előadást hallgattam végig. Minden eddig felmerült kérdesemre választ kaptam. És már most biztos vagyok benne, hogy egy következő konzultáció keretében szeretném majd feltenni az újabb kerdeseimet."
Tóth Bernadett, aki azóta még 2 konzultáción részt vett, mára már megnyitotta a műhelyét
"Georgina nagyon alapos, látszott, hogy fel volt építve a konzultáció, sokat készült rá! Nem is gondoltam volna, hogy 2 óra alatt ilyen szinten át lehet beszélni a vállalkozásomat. Ami a leginkább tetszett, hogy olyan tanácsokat kaptam, amit úgy érzem, hogy képes leszek megvalósítani, nem pedig olyanokat, amihez egy egész csapat kellene. Szívből ajánlom mindenkinek!" Szabó Szilvia
"A napokban volt egy konzultációm Georginával. A beszélgetésre felkészülten érkezett (listája volt arról, hogy milyen észrevételei, javaslatai vannak számomra), ami azt jelenti, hogy érdekli, az amit csinál és tényleg utána nézett, hogy mivel kapcsolatban ad tanácsot.
Ami a szememben óriási érték, hogy Georgina nem fog bólogatni arra, ami nem jó ötlet, vagy nem jól megvalósult és kivitelezett ötlet. Udvariasan, konkrétan megmondja, ha valami nem jó. Azt is elmondja, hogyan kellene javítani. Nem csak a szolgáltató fejével gondolkodik, hanem vásárlói/fogyasztói fejjel is. Ez nagy előny, hisz lehet szerintünk valami jó, ha a vevő szerint nem az.
Van egy félig kész 2021-es tervem arra, hogy mit szeretnék elérni ebben az évben. Igaz, még nincs teljesen kidolgozva, csak fejben, de kaptam olyan hasznos ötleteket, amikkel még tökéletesíthető a vállalkozásom. Ezúton is köszönöm szépen a tanácsokat!
Számomra a leghitelesebb és legjobb partner, mivel mindig lehet rá számítani, őszinte, és segítőkész. Aki gyorsan és stabilan szeretne nagyot előrelépni marketingben, mindenképp konzultáljon Georginával." Soós Zsuzsanna, Soós Consulting haccp-system