» Motiváló történetek
» A Sikeres vállalkozásért
Sütésből bevétel c. E-könyv (e-book)
Hogyan keresd meg az első milliód a hobbidból? Készen állsz rá, hogy ne csak sütögess, hanem meg is élj belőle?
HACCP tévhitek, a szakértő válaszol
Mi az a HACCP? Miért kell egy cukrász műhelybe? Mik a tévhitek? Soós Zsuzsanna segít eloszlatni a téves infókat a témában.
Besokallt a régi munkahelyén, elment kitanulni a cukrász szakmát
Közgazdászból lett cukrász Marcsi, és elkezdte megvalósítani az álmát. Olvasd el, mindezt hogyan tette!
Interjú Mosolykával; így indult a Mosolyka Flow!
A Mosolyka Flow -Vegan food & drink története. Hogyan lesz a gasztro hobbiból vállalkozás?
Olvasd el itt!
Félsz, hogy ellopják a recepted, felhasználják a tudásod?
Ha félsz, hogy illetéktelenek kezébe kerül a tudásod, a recepted, a technikád, akkor ez az anyag neked szól!
Vállalkozói gondolkodásmód
Ezt érdemes elsajátítanod, hogy sikeres legyen a sütős vállalkozásod! + vevőszerzés & konkrét tippek itt!
Londonban volt chef, most a saját webáruházát vezeti
A Diéta Oázis tulajdonosa így nyitotta meg az egészséges termékeket értékesítő webshopját. Olvasd el most!
Mit csinálj, ha nem megy a biznisz?
Még nem megy jól az üzlet? Miért érdemes kitartani? Elmondom nálam hogy volt. Valós sztori, ami talán segíthet neked is!
Árazás
Mennyit kérhetsz el, az általad készített tortáért? Hogyan számold ki? Az árazásról olvashatsz itt, hogy hogyan érheti meg neked is, és a vevődnek is.
Könyvelés, adózás
Fülöp Olgával beszélgetünk arról, hogy hogyan érdemes sütis vállalkozásba fogni, könyvelői és adózási szempontok alapján.
Cukrászda nyitás – Sütésből bevétel
Hogyan érdemes belevágni egy cukrász műhely megnyitásába? Először vizsgáld meg a lehetőségeket!
Telefon
+3630 618 6321