fbpx

 

Beszélgetés Fülöp Olga könyvelővel:

  • Mi kell mindenképpen ahhoz, hogy nyissunk egy cukrászdát/torta műhelyt/pékséget?
  • Mik az első lépések, milyen “papírok” kellenek?
  • Otthon hogyan lehet hivatalosan sütni eladásra? Lehet-e egyáltalán?
  • Milyen formában érdemes vállalkozást indítani, és milyen adózási módot válasszunk?
  • Van-e olyan pályázat vagy támogatás, ami országosan elérhető, és induló vállalkozóknak szól?
  • A fázis melyik szakaszában érdemes (vagy már kötelező) a könyvelőt megkeresni, megbízni? Miben tud egyáltalán egy könyvelő segíteni az előzőek közül?
Árazás

Árazás

Mennyit kérhetsz el, az általad készített tortáért? Hogyan számold ki? Az árazásról olvashatsz itt, hogy hogyan érheti meg neked is, és a vevődnek is.

Address

1234 Divi St. #1000 San Francisco, CA 33945

Phone

(255) 352-6258