Beszélgetés Fülöp Olga könyvelővel:
- Mi kell mindenképpen ahhoz, hogy nyissunk egy cukrászdát/torta műhelyt/pékséget?
- Mik az első lépések, milyen “papírok” kellenek?
- Otthon hogyan lehet hivatalosan sütni eladásra? Lehet-e egyáltalán?
- Milyen formában érdemes vállalkozást indítani, és milyen adózási módot válasszunk?
- Van-e olyan pályázat vagy támogatás, ami országosan elérhető, és induló vállalkozóknak szól?
- A fázis melyik szakaszában érdemes (vagy már kötelező) a könyvelőt megkeresni, megbízni? Miben tud egyáltalán egy könyvelő segíteni az előzőek közül?
„Sok-sok gondolkodás után mégis az új biznisz mellett döntöttünk” – A Cake by Kate Tortaműhely története
Hogyan kezdj bele egy saját cukrász bizniszbe? Kata története következik.
Hogyan építs márkát? Interjú Robival az Ekubo cake design-tól!
Hogyan építs márkát? Interjú Robival az Ekubo cake design-tól!
7 ok, amiért nem keresel eleget a sütésből
Nem keresel eleget a sütésből? Vajon mi az oka? Íme 7 példa, ami segít abban, hogy többet keress a süti bizniszeddel!
Hogyan válassz nevet a cukrászdának, pékségnek?
Hogyan érdemes nevet választani a cukrász/pék vállalkozásodnak? Ne egy legyél a sok közül, hanem légy az egyetlen! Így:
Nem lehet csak úgy Mickey Mouse tortát sütni! – avagy jogdíjak vs. torták
Lehet-e Mickey Mouse tortát, avagy „márkás” tortát megrendelésre sütni? Számtalan megrendelést kaptál már, de vajon hogy is megy ez? Olvasd el!
Ha ezeket betartod, sikeresebb lesz a bizniszed!
Ezek a felismerések határozzák meg a süti bizniszed, és annak sikerét! Olvasd el most!